Kalif za pse i mačke

Kalif® za pse i mačke – Higijensko sredstvo za odbijanja pasa i mačaka

Kalif® za pse i mačke – higijensko sredstvo za odbijanje pasa i mačaka

Formulacija:
Gotova otopina za direktnu primjenu

Vrijeme primjene:
Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad

Dostupna jedinična pakiranja:
Boca sa prskalicom od 750 ml

Transportna pakiranja:
12 x 750 ml

Karakteristike proizvoda:
Kalif® za pse i mačke  je higijensko sredstvo za odbijanje pasa i mačaka, koje odvraća pse i mačke da prilaze i prljaju mjesta kao što su otirači, ulazi, zidići, vaze, automobilske gume i sl.
Kalif® za pse i mačke je idealan za održavanje čistoće u kućanstvu; u skrivenim kutevima, ispod stepenica, ispod namještaja, u garažama, spremištima, unutar okućnica i dvorišta. Drži čistim sva skrovita mjesta, uglove zgrada, gume od vozila kao i sva mjesta karakteristična kao omiljena mjesta za vršenje nužde pasa i mačaka.
Kalif® za pse i mačke je izrađen na osnovi prirodnih sastojaka povrća, prema originalnoj američkoj recepturi, ne sadrži opasne tvari, ne masti i ne mrlja poprskane površine.

Proizvod je pakiran u praktičnu prskalicu za direktno nanošenje gotove otopine. Ne sadrži boje i intenzivne mirise neugodne ljudima.

Način djelovanja:
Kalif® za pse i mačke – djeluje direktno na osjet mirisa pasa i mačaka ( ali i miševa i drugih domaćih životinja), odbija ih i sprječava od vršenja ružnih navika na poprskanim površinama.

Upute za uporabu:
Kalif® za pse i mačke – Prije upotrebe dobro protresti bocu s prskalicom. Ravnomjerno poprskati sve površine koje se žele zaštititi. Površine je prije nanošenja sredstva potrebno dobro očistiti. Ponoviti prskanje nakon kiše ili pranja poprskanih površina. Na posebno izloženim površinama potrebno je ponavljati tretmane sve dok ne nestanu sve ružne navike pasa i mačaka. Izbjegavati udisanje ili špricanje u oči. Isprati ruke nakon doticaja s proizvodom.

 Prije primjene obavezno pročitati priloženu uputu!


Leave a Comment

Previous post:

Next post: