TEMO-O-CID TRAP PLUS – za jabučnog savijača

TEMO-O-CID TRAP PLUS – feromonska zamka za jabučnog savijača (Carpocapsa /Cydia/ pomonella).
Sadrži 3 ljepljive ploče za hvatanje insekata + 3 feromona

Karakteristike proizvoda:
FEROMONSKE ZAMKE namijenjene su hvatanju i praćenju prisutnosti štetnika u nasadu. Na osnovi broja uhvaćenih insekata procjenjuje se potreba za eventualnim suzbijanjem (prag štetnosti) i određuje optimalno vrijeme primjene.
Ukoliko se TEMO-O-CID TRAP PLUS koristi u svrhu praćenja pojave štetnika potrebno je postaviti 2-3 zamke/ha.
TEMO-O-CID TRAP PLUS je pouzdano i učinkovito rješenje za praćenje jabučnog savijača (Carpocapsa/Cydia/ pomonella). Zamke kombiniraju atraktivnu snagu žute boje s onom feromona za biološku kontrolu ovog štetnika.

Žuta ljepljiva ploča obložena je ljepilom samo s jedne strane i namijenjena je hvatanju samo ciljanih štetnih insekata, dok korisni insekti kao oprašivači i korisni predatori ostaju pošteđeni. Sloj ljepila nanešen na polipropilensku ploču otporan je na različite vremenske uvjete (vlaga,visoke temperature).

Unutar pakiranja (vrećice) nalaze se tri doze feromona specifičnog za ciljanog štetnika, koje su posebno upakirane u hermetički zatvorene vrećice, kako bi zadržali sva svoja svojstva do trenutka upotrebe i otvaranja vrećice. Posebna tehnologija pripreme feromona omogućuje njegovo dugotrajno i postepeno oslobađanje, čime je osigurana njegovu učinkovitost do 3 mjeseca. Feromoni ne gube svoja svojstva ni u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (visoke temperature i velika vlažnost zraka).

Jedinična pakiranja: 3 žute ploče -40 x 25 cm + 3 doze feromona

Transportno pakiranje: 12 pakiranja

Leave a Comment

Previous post:

Next post: