Poljoprivredne aktivnosti u proljeće

field-63657_640Proljetna sjetva je u tijeku, iako prekidana kišom i niskim temperaturama, koje na svoj način pomaže razvoju bolesti i štetočina, pa je ovo vrijeme ključno  u zaštiti protiv bolesti, štetočina i korova..
Danon d.o.o. Vam za efikasnu borbu nudi sljedeća sredstva za zaštitu bilja:
U zaštiti šećerne repe nezamjenjivo je riješenje Goltix®. Zaštita suncokreta od korova je gotovo nazamisliva bez Racera®, a zaštita soje od korova  bez Mistrala®, i to poslije sjetve, a prije nicanja navedenih kultura !
Zaštita protiv bolesti na pšenici i ječmu i ove će godine odigrati važnu ulogu u  proizvodnji. Tu su naša sredstva Bumper®25 EC i Zamir® kao izvrsna i konkurentna rješenja u zaštiti od bolesti na ovim kulturama !
Za suzbijanje starih korova neizostavan je Glyphogan® ,a Pendigan® 330 EC protiv uskolisnih i nekih širokolisnih korova u gotovo svim kulturama i nasadima.
Za zaštitu od štetnika insekticid Lamdex® 5 EC je efikasno riješenje ,pa uz Pyrinex® predstavlja sigurnost u zaštiti od gotovo svih štetnih insekata…
U programu gnojidbe Vam nudimo lako vodotopiva gnojiva Gatit 20:20:20 i Gatit 17:9:27 koja se primjenjuju u fertirigaciji, ali se mogu upotrijebiti i kao folijarna gnojiva…
Za stimuliranje rasta i razvoja biljaka nudimo Vam stimulator rasta Green Power, novo riješenje u ishrani bilja !

Ubrzo će i visoke temperature a sa njima i pojava muha i komaraca ,kao i ostalih napasti ..
Danon do.o. Vam nudi riješenja širokog spektra i namjena raznih biocida za dezinsekciju i deratizaciju Vaših radnih prostora, staja i dvorišta…

Uz sredstva za zaštitu bilja i biocide Danon d.o.o. nudi i široki izbor kvalitetne opreme za navodnjavanje otvorenih i zatvorenih prostora, kao i kvalitetne folije za plastenike te mulch folije za pokrivanje tla.

Danon d.o.o. vam je uvijek spreman pomoći u proizvodnji !

__________________________________________________

Leave a Comment

Previous post:

Next post: