Kalif za golubove i ostale ptice

Kalif® za golubove – higijenski repelent za golubove i ostale ptice

Kalif® za golubove – sredstvo za odbijanje golubova i ostalih ptica

Formulacija:kalifzagolubove
Ekološka tekućina za upotrebu na bazi prirodnih sastojaka povrća

Vrijeme primjene:
Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad

Dostupna jedinična pakiranja:
Boca sa prskalicom od 750 ml

Transportna pakiranja:
15 x 750 ml

Proizvođač:
Kollant

Karakteristike proizvoda:
Kalif® za golubove je higijenski repelent za golubove i ostale ptice, koji ih drži dalje od vrtova, skladišta i garaža, brzo obeshrabruje njihovo ponašanje, te uklanja njihove ružne navike. Ovaj proizvod drži čistim sva skrovita mjesta, uglove zgrada, prostore ispod oluka, krovova, nadstrešnica kao i sva mjesta karakteristična kao omiljena mjesta za vršenje ružnih navika ptica i golubova. Proizvod je pakiran u praktičnu prskalicu za direktno nanošenje gotove otopine, po originalnoj američkoj recepturi, baziranoj na prirodnim sastojcima povrća.

Način djelovanja:
Kalif® za golubove – koji se nalazi u prskalici nije mastan, nije štetan po okolinu i nema intenzivan miris. Proizvod djeluje direktnim utjecajem na čulo mirisa golubova i ostalih ptica protiv kojih se nanosi.

Upute za uporabu:
Kalif® za golubove – Prije upotrebe ovog proizvoda, potrebno je očistiti površinu na koju se repelent nanosi.  Repelent se prethodno dobro protrese u originalnoj ambalaži i direktno se nanosi na sve površine koje se štite.  Za površine koje su posebno izložene utjecaju golubova i ostalih ptica, potrebno je ponavljati tretmane dok ne iščeznu sve njihove ružne navike.

Prije primjene obavezno pročitati uputstvo za upotrebu.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: