NOVO! – Arbokol® Copper – Arbokol voćarska smola sa bakrom

Arbokol voćarska smola sa bakrom je smola za premazivanje rana nastalih pri cijepljenju, kao i za premazivanje svih drugih oštećenja na drveću i grmlju (rane uslijed rezidbe, oštećenja nastala djelovanjem atmosferilija i sl.). Prisustvo bakra čini formulu jedinstvenom jer bakar povećava otpornost biljke od napada gljivica i parazita.

arbokol-copper-250gRGB200dpi
Prednosti :
– Pogodan za sve vrste rana
– Lako se nanosi (pakiranje sadrži četkicu za nanošenje)
– Brzo zacjeljuje rane
– Potpuna zaštita –formirani zaštitni film ne puca

Zahvaljujući reguliranom viskozitetu upotreba Arbokol® Copper– a je laka i praktična; nanosi se na oštećenja pomoću priložene četkice na vrhu tube.

Vrijeme primjene:
Ožujak, Travanj, Svibanj, Lipanj, Srpanj, Kolovoz, Rujan, Listopad

Dostupna jedinična pakiranja
:
250 g, tuba sa četkicom

Minimalno vrijeme formiranja filma: 1 sat

Upute za uporabu: Arbokol® Copper nanijeti pomoću priložene četkice na oštećene dijelove. Dovoljan je tanak, ali homogen sloj smole. Ako je potrebno, rane prije nanošenja smole dobro očistiti pomoću čistog i oštrog noža. Minimalno vrijeme potrebno da se smola osuši i stvori zaštitni sloj je 1 sat, nakon čega nema opasnosti od pucanja sloja, a tretirani dijelovi su potpuno zaštićeni od prodora patogenih gljivica i bakterija. Ne primjenjivati za kišnog vremena. Ukoliko dođe do ispiranja nanešenog sredstva, postupak je potrebno ponoviti.
Čuvati pri temperaturama višim od +5°C.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: